Laminaat en massief houten vloeren

  • Ruime keuze vloeren

  • Voordelige legservice

  • Altijd veel vloeren op voorraad

Een kwaliteit laminaatvloer is er al vanaf € 9,95/m2

Laminaat

Deze combinatievloer van grotendeels hout en lijm is opgebouwd uit een aantal lagen.  In grote lijnen bestaat laminaat uit een onderlaag, een tussenlaag, decorpapier en een toplaag.

De onderlaag dient als bescherming en als stabilisator. Op de tussenlaag, die bestaat uit HDF, wordt het decorpapier geperst. Hier overheen wordt dan weer de melamine toplaag geperst. Deze slijtvaste laag beschermt tegen verkleuring, hitte en de meest voorkomende huishoudelijke chemicaliën.

Het kliksysteem maakt het leggen eenvoudig en zorgt dat er vrijwel nooit kieren tussen de planken kunnen ontstaan. FLOORWEB verkoopt uitsluitend laminaat met een goed kliksysteem dat door onze leggers en door u goed en snel te leggen is.

Massief houten vloer

Een echt massief houten vloer is prachtig, past in elk interieur. Echt hout geeft een warme en natuurlijke sfeer in uw huis. Hout isoleert waardoor het veel warmer aanvoelt dan laminaat of plavuizen.

Massieve planken zijn er in vele houtsoorten en afmetingen. Eiken, Grenen, Merbau en Jatoba zijn alom bekende houtsoorten. Een boom is nooit helemaal recht en strak, er zijn geen twee dezelfde bomen. Dit betekent ook dat er geen twee dezelfde planken zijn. Deze oneindige variatie maakt dat hout leeft.

Brede planken zijn doorgaans kostbaarder dan smalle planken. Zagerijen proberen eerst eerst zo breed mogelijke planken te zagen en vervolgens steeds smaller. Breed hout is schaars.

Houten vloerplanken hebben meestal afgeschuinde lange zijden en rondom een mes en groef verbinding. Er zijn diverse mogelijkheden om deze vloeren te leggen bijvoorbeeld zwevend, genageld op rachels of vol verlijmd.

Bezoek de showroom

Steenbakkerstraat 1b
2222AT Katwijk
071 – 408 47 45

Bezoek de showroom

Steenbakkerstraat 1b
2222AT Katwijk
071 – 408 47 45

Zaterdag* tot woensdag:        gesloten
Donderdag:     10.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag:            10.00 uur – 17.00 uur
Laatste Zaterdag van de maand:       10.00 uur – 17.00 uur